Baby & Mama verzorgingsproducten

Petit & Jolie baby

Petit & Jolie Nourishing Cream – is ideaal voor een droge huid met een voedende en hydraterende werking speciaal voor de tere (baby)huid. De crème biedt extra verzorging en bescherming door de unieke samenstelling van o.a. biologisch geteelde shea butter en amandelolie. Deze vette crème is zeer geschikt voor baby’s met een droge of gevoelige huid en is zowel voor het gezicht als voor het lichaam te gebruiken.

Inhoud: 75mL

Prijs: € 8,95

Petit & Jolie​ Baby Body Lotion – Voor een droge huid is de bodylotion erg geschikt door onder andere de abrikozen olie. In de bodylotion zitten voornamelijk oliën waardoor de créme redelijk dun is en dus goed smeerbaar. Indien je kindje heel beweeglijk is en niet goed kan stil liggen is de bodylotion ideaal. Het is een voedende en hydraterende lotion speciaal bestemd voor de kwetsbare en gevoelige huid van uw baby. De abrikozenolie zorgt voor extra elasticiteit en voor een langdurig ultrazachte huid. De bodylotion is makkelijk smeerbaar en wordt snel opgenomen.

Inhoud: 150mL

Prijs: € 9,95

Petit & Jolie​ Baby Diaper Cream – Deze billencrème verzorgt en beschermt de gevoelige babyhuid. Onder andere de bijenwas zorgt voor een extra beschermingslaagje tegen intredend vocht op de billen. De unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten kalmeert de huid en voorkomt luieruitslag. Het maakt de huid weer zijdezacht.

Inhoud: 75mL

Prijs: € 8,45

Petit & Jolie​ Baby Hair and Body Shampoo – een 2-in-1 babyshampoo en douchegel. Reinigt en verzorgt de tere babyhuid en het haar op een milde wijze. De speciale samenstelling zorgt voor een soepele huid en voorkomt uitdroging. De baby shampoo kan vanaf de geboorte worden gebruikt en prikt niet in de ogen, geschikt voor kinderen met een droge – en gevoelige huid.

Inhoud: 200mL

Prijs: € 8,45

Petit & Jolie​ Baby Bath Oil – Deze badolie reinigt de babyhuid op een milde wijze tijdens het bad. De volle emulsie heeft een verzorgende werking waardoor de babyhuid na een badje zacht en soepel aanvoelt. Hierdoor is de badolie geschikt voor baby’s met een (zeer) droge huid. Het rozemarijn extract zorgt tevens voor extra ontspanning.

Inhoud: 200mL

Prijs: € 9,95

Petit & Jolie​ Baby Massage Oil – Deze massage olie verzorgt en beschermt de tere babyhuid en is zeer geschikt voor een baby massage, een mooi ontspannen moment voor u beiden. De dunne, zachte olie bestaat uit een combinatie van biologisch geteelde zonnebloem-, jojoba- en amandel olie.

Inhoud: 100mL

Prijs: € 8,95

Petit & Jolie mama

Petit & Jolie​ Anti Stretch Mark Oil – De anti striae olie is speciaal gemaakt voor de gespannen huid. Het houdt de huid soepel en veerkrachtig en verkleint de kans op striae en zwangerschapsstriemen. De olie trekt snel in en bevat shizandra, wierook en rozemarijn extracten voor een extra stimulans van de huid.

Inhoud: 100mL

Prijs: € 12,95

Cadeau producten

Petit & Jolie Gift Set – Deze cadeauverpakking bestaat uit drie tubes, bestaande uit Baby Haar&Body Shampoo, Baby Bodylotion en Baby Billencréme.

Inhoud: 3 tubes van 50mL

Prijs:  € 9,99

Petit & Jolie Mama Gift Set – Een geschenkverpakking met Anti-Striae Olie (100ml) en een biologische geteelde Herbal Tea to Enjoy (50gr).

  • Herbal Tea to Enjoy bevat peppermunt, lindebloesem en kamille.
  • Petit&Jolie Anti Striae Olie is speciaal bedoeld voor de gespannen huid. Het houdt de huid soepel en veerkrachtig en verkleint de kans op striae en zwangerschapsstriemen.

Prijs:  € 14,99

Cadeaubon Moms in Motion – Verwen alle moms (to be) met een cadeaubon van Moms in Motion. Je kunt de bon inzetten voor alle massages en producten die er worden aangeboden bij Moms in Motion.  De cadeaubon wordt in een feestelijk doosje verpakt, dus extra leuk om te geven.

TIP: Wil je een uniek cadeau? Combineer een cadeaubon voor een massage met een product van Petit & Jolie.

Verzendkosten cadeaubon = 2,50€

Bestelprocedure –  de producten kunnen per mail aangevraagd worden op info@momsinmotion.nl. Verzending van producten geschiet na betaling. U ontvangt een nota van ons.

Bezorging / Levering –  Voorkeur gaat uit naar het ophalen van de producten na mail of telefonisch contact. Indien de wens voor versturing per post komen de verzendkosten voor rekening van de klant. Verzendkosten zijn conform de gestelde tarieven van PostNL, afhankelijk van de grootte van het pakket en de optie tot aangetekende versturing. Eventueel diefstal en/of schade aan het pakket vallen onder het risico van de klant.

BTW – Alle beschreven prijzen zijn inclusief 21% BTW