Moms in Motion gaat voor Petit&Jolie

Na een lange zoektocht naar puur en eerlijke verzorgingsproducten, hebben we iets gevonden dat bij Moms in Motion past. Op mijn wensenlijstje staan een aantal punten die ik heel belangrijk vind aan een product.

Deze belangrijke punten vond ik terug bij Petit&Jolie.

  • 100% natuurlijk
  • 0% parabenen
  • 0% synthetische conserveermiddelen & kleurstoffen
  • 0% zeep

 

Petit&Jolie heeft een prachtig motto: ‘ WAT PUUR IS WIL JE PUUR HOUDEN’. Ik was eruit. Moms in Motion gaat voor Petit&Jolie! Het is belangrijk dat je weet wat je smeert, en dat het bij verzorgingsproducten om meer gaat dan alleen een lekker geurtje. Het mooie aan het product is dat het niet alleen goed is voor je kindje maar ook voor de natuur.

Wist je dat een babyhuidje vier tot vijf keer dunner is dan de huid van een volwassenen en dat het minder talg aan kan maken? Hierdoor is de babyhuid gevoeliger voor irritaties. Daarnaast zitten de huidcellen van een baby minder dicht op elkaar dan bij een volwassen huid en is de hoornlaag minder dik, met als gevolg dat de stoffen makkelijker worden opgenomen door een babyhuidje. Daarom wil je toch weten wat je op de huid van jouw kleintje smeert!

Ik ben heel blij dat we deze pure verzorgingsproducten kunnen aanbieden bij Moms in Motion. Kijk voor meer informatie over alle producten in onze online shop.