Bijzondere momenten met je kleintje…

De babymassage is een goede manier om de band met je baby nog sterker te maken. Het lichamelijk contact is belangrijk voor de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Tijdens de massage creëer je een moment van volledige aandacht voor elkaar in deze vaak hectische periode. De cursus is bedoeld voor ouders/verzorgers van baby’s in de leeftijd van 6 weken tot ongeveer 7-8 maanden (kruipleeftijd).

Positieve effecten van babymassage:

Bevordert de nachtrust.

Positieve invloed op hechting van ouder en baby.

Het werkt ontspannend, ook voor baby’s die veel huilen en zich overstrekken.

Het verhoogt de weerstand.

Baby’s die regelmatig gemasseerd worden groeien beter.

Het bevordert de spijsvertering en werkt positief bij verstopping en krampjes.

Het resultaat is een totale ontspanning voor de baby 

en heeft een positieve werking op de hechting tussen jullie.

Je leert tijdens de cursus stapsgewijs het volledige babymassage programma volgens de Shantala methode. In elke les worden nieuwe massage technieken geleerd en de reeds geleerde technieken herhaald. De cursus is zo opgezet dat je de massage in alle rust kan aan leren. Wanneer je baby tijdens het masseren honger krijgt of even verdrietig is, dan is er altijd de mogelijkheid om even te voeden of te troosten. Tijdens de cursus zit je op een mat/kussens op de grond met je baby op of tussen jouw benen.

mom4

Individuele cursus

Alle aandacht en rust voor jou en je baby tijdens deze individuele cursus. Beide ouders mogen er natuurlijk bij zijn. Tijden en dagen in overleg.  Het gaat om 2 cursus momenten van een uur. Hierin leer je alle babymassage technieken plus tips en trics.

De inhoud en het tempo zijn gemakkelijk aan je baby aan te passen. Dit zorgt voor rust en ruimte.

 

TARIEF: 150 euro voor 2x 60 minuten 

foto1

Duo cursus

Je leert in 2 lessen van 90 minuten de volledige babymassage. Tijden en dagen gaan in overleg. Beide ouders van beide baby’s mogen tijdens de cursus aanwezig zijn. Het is dan ook erg leuk om de massage met elkaar af te wisselen. Zo komen beide ouders 1x aanbod. De duo cursus is ook ideaal voor ouders met een tweeling.

 

TARIEF: 125 euro p/p voor 2x 90 minuten 

Babypagina1

Groepscursus

In kleine groepjes met 3 of 4 baby’s leer je stap voor stap de babymassage handgrepen toe te passen.  Daarnaast zullen tijdens de 3 of 4 lessen van 90 minuten verschillende onderwerpen worden behandeld zoals bijvoorbeeld buikkrampjes, lichaamstaal etc..

 

TARIEVEN:

4 personen: 105 euro voor 4x 90 minuten 

mom3

Data Groepscursus

Startdatum:

Woensdag 3 November (10-17-24 november) om 9:30 uur

 

Startdatum:

Zaterdag 6 November (13-20-27 november) om 9:30 uur

Aanmelden

Stuur ons een mailtje met daarin de gewenste startdatum. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

DEZE PAPA’S EN MAMA’S GINGEN JOU VOOR

image1

Frank en Ghislaine

We hebben de cursus babymassage samen met een ander stel gedaan en het is heel goed bevallen.

Beide baby’s reageerden er goed op, hadden het naar hun zin en werden er heel relaxt van.

Wat fijn is, is dat je rustig begint en het gedurende de 4 cursusdagen geleidelijk opbouwt naar een volledige massage.

Lieke legt alles goed uit, is heel geduldig en zorgt voor een prettige sfeer. Daarnaast houdt ze rekening met de situatie van de baby’s en geeft ze allerlei tips.

De producten van Petit & Jolie zijn trouwens ook heel fijn!

Kortom, echt een aanrader om te doen 😃

Nogmaals bedankt voor de fijne cursus.

FullSizeRender

Mike, vader van Alya

“Als pas geboren vader zocht ik naar manieren om een band te krijgen met mijn baby, borstvoeding geven heb ik na 2 pogingen opgegeven ;-).

Ylva, de pasgeboren moeder, was erg enthousiast over baby massage. Ik heb meteen, na 1 les aanhaken, kenbaar gemaakt bij Lieke dat dit ook geweldig zou zijn voor een groep kerels. Dus.. voor de eerst volgende papa-baby-massage cursus meld ik mijzelf aan!”

mom4

Jolynn

Lenn en ik hebben genoten van de lessen Babymassage! Zo een fijn en bijzonder moment samen met je kind en de andere mama’s met hun kindjes. Lieke is heel relax, heeft goede tips en geeft de lessen ook een persoonlijk tintje. Kortom: een aanrader!